събота, 18 април 2009 г.

Наваксване: Buffett изкупени жп линии, J & J, Comcast 
Актуализиран 5/16/2007 8:59 AM | Коментар | Препоръчайте Е-поща | Запази | Печат | 


  Digg 
  del.icio.us 
  Newsvine 
  Reddit 
  Facebook 
Какво е това? 
С Джош Фънк, асоциираните Прес 
Omaha - Berkshire Хатауей (BRKA) (BRKB), Уорън Buffett на холдингово дружество, заяви тази седмица той инвестира в три жп линии през последните години. 
Berkshire провеждат значителни дялове в Тихия съюз (UNP), Норфолк Южна (NSC) и Бърлингтън Северна Санта Фе (BNI) в края на март, в съответствие с документите, подадени с ценните книжа и борсите. 

Berkshire на покупката на 39,03 милиона акции на фондова BNSF изпрати акциите на всички основни товарния жп линии, когато тя е била разкрита през последния месец в различен подаване. По това време, Buffett каза, че е инвестирал в други две североамерикански жп линии, но не би името им. 

Вторник, показва, че подаването на Berkshire собственост 10,5 милиона акции на Съюза Тихия състав на стойност около $ 1,1 млрд. и почти 6,4 милиона акции на Норфолк Южна състав на стойност около $ 322 милиона. Покупките на железопътен състав започна по някое време между юли и септември, според стружките. 

Стружките разкри редица други промени в Berkshire на $ 57,5 млрд. портфолиото на американските запаси. Но документите, не се прави разлика между инвестиции Berkshire прави, инвестициите му повече от 60 дъщерни дружества, или правят инвестиции Buffett сам прави. 

Berkshire служители по принцип не се коментират на дружеството инвестиции извън това, което те са законово задължени да разкриват и Buffett помощник не се връщат незабавно на повикване вторник. 

Но рано този месец, Buffett Berkshire и заместник председател Munger Чарли каза, че те са решили да инвестират в жп линии, защото тези предприятия имат по-добра конкурентна позиция днес, отколкото през последните години. 

И двете Buffett и Munger каза, че те са бавни, за да разберем, че жп линии са добра инвестиция, тъй като те са били накърнени срещу индустрия, защото му минало изпълнение. 

"Те бяха ужасни инвестиции за десетилетия," Munger каза на пресконференция след Berkshire годишната среща. 

Buffett заяви, че фактът, че Berkshire не инвестират в жп линии рано беше грешка. 

През първите три месеца на тази година, Berkshire купи повече акции на няколко компании, тя вече е собственост на запасите в това число Уелс Фарго (WFC), Johnson & Johnson (JNJ) и Comcast (CMCSA). 

Berkshire качват 28,2 милиона акции на Уелс Фарго да въвеждат своя дял в банката на 232,2 милиона акции. Това представлява около 7% от Уелс Фарго. 

Berkshire купили 24,1 милиона акции на Johnson & Johnson през тримесечието, добавяйки към 24,6 милиона акции тя вече е проведена. 

И Berkshire upped своя дял в Comcast от 8 милиона акции за 12 милиона акции. 

От 1 януари до март 31, Berkshire направени няколко други движения, в това число: 

Намаляване на своя дял в данъчните заготвителя H & R Блок (HRB), от 4.11 милиона акции за 1,25 милиона акции. Последно септември, Berkshire собственост 10,97 милиона акции на H & R блок. 

Продажба на почти 4 милиона акции на финансови Ameriprise (AMP). Berkshire все още има около 4.3 милиона акции на дружеството. 

Изкупуването 340000 повече акции на френския производител на наркотици Sanofi-Aventis (SNY), за да въвеждат своя дял до 828500 акции. 

Продажба 854200 акции на 36,4 милиона акции на пивовар Anheuser-Busch (BUD). 

Berkshire притежава мебели, застраховка, бижута и бонбони фирми, ресторанти, природен газ и корпоративни реактивни посредници в допълнение към своите инвестиции.
Berkshire инвеститори забатачвам живота след Buffett 
Актуализиран 5/8/2008 3:18 PM | Коментари 23 | Препоръчайте 18 E-поща | Запази | Печат | 

  Увеличи До Карлос Barria, Ройтерс 

Финансово и Berkshire Хатауей Главен Изпълнителен Уорън Buffett поставя върху мотоциклета по време на Berkshire Хатауей Годишна среща акционерите. 


Yahoo! Бъз 
  Digg 
  Newsvine 
  Reddit 
  Facebook 
Какво е това? 
Omaha (AP) - Уорън Buffett опитвали да успокоявам си акционери събота, че Berkshire Хатауей ще се оправи след като той си отиде, но 77-годишният милиардер предлага няколко нови данни на компанията последователно план. 
Berkshire заместник председател Чарли Munger може да направи повече, за да успокоявам на около 31000 акционери в дружеството годишната среща. 

"Е, ние все още имат нарастващите млад човек на име Уорън Buffett," Munger заяви, към които Buffett joked изглежда, че всеки млад до 84-годишна Munger. 

Munger продължава: "Мисля, че ние искаме да насърчим това нараства млад човек, за да достигне своя пълен потенциал." 

Няколко акционери още попита за наследяване план и Berkshire бъдещето. 

Намери Повече истории в: Barack Obama | Европа | Джон McCain | Хилъри Родхъм Клинтън | Федерален резерв | САЩ Трежъри Катедра | САЩ Търговския отдел | Калгари | Уорън Buffett | Berkshire Хатауей | Wrigley | Кенди | WM | Глобал | Чарли Munger | Марс Инк. | Млечни Queen Снежна виелица | Мишел пакета 
Част от причината, поради Мишел пакета и Lorie Армстронг направи втория си пътуване към годишната среща от Калгари, е, че те не са сигурни колко повече срещи ще включва както Buffett и Munger. 

"Ще очакваме известна несигурност в преход, но аз съм готов за това", каза пакета, който планира да проведе му Berkshire състав в продължение на много години занапред. 

За да замените Buffett, Berkshire планира да раздели работата си в три части - главен инвестиционни кредити, главен изпълнителен директор и председател. 

В своето писмо до акционерите, Buffett каза на дружеството борда има три вътрешни кандидати за главен изпълнителен директор и четири външни кандидати, които биха могли да поемат управлението на компанията $ 75 млрд. фондова портфейл и $ 35,6 млрд. в брой. 

Buffett каза един от тримата кандидати, главен изпълнителен директор и всяка една от четирите CIO кандидатите могат стъпка във и някои неща по-добре, отколкото той прави. "Няма да има разлика след смъртта си по отношение на някого, като управлението на парите", каза той. 

Buffett е отказал публично да идентифицира кандидати, но той е казал преди това, че след като той умира синът му ще поеме като председател да се гарантира, Berkshire култура е съхранена. Хауърд Buffett вече служи на борда. 

Buffett планира да посети Европа през този месец като част от усилията си, за да сте сигурни бизнес собственици там знаят за Berkshire, така че те мислят за обявяване на американския гигант, когато те считат, които продават тези компании. 

"Ние искаме да си радарни екрана," Buffett каза. 

Buffett каза Berkshire ще обмисли закупуването бизнес в Индия и Китай, но законите в тези страни, ще направят такава покупка трудно. Berkshire изправен пред ограничения за това, как големите кол то може да закупите в индийски или китайски компании, като тези сделки по-малко привлекателни, Buffett каза. 

Той каза, че събота акционерите на дружеството на нови бизнес застраховането общински облигации, генерирани повече от $ 400 милиона през премии през първото тримесечие. Berkshire Хатауей Гаранция започна да се възползват от кредитните проблеми, други застрахователи на облигации са като. Buffett каза по-голямата част от облигацията застрахователните полици Berkshire е продал са на облигации, които вече са били застраховани от други фирми, с Berkshire таксуване по-висока такса от оригиналната застраховател. 

Berkshire книгата стойност - активи минус пасиви - на акция нарасна от $ 19 - 43 години назад - до $ 78008 по Buffett и Munger на лидерство. Но Buffett предупреди акционери, че те не трябва да очакват, че растежът да продължи със същата скорост. 

"Всеки, който очаква от нас, за да се приближава до това, което сме направено в миналото трябва да продадат запасите си," каза Buffett. 

С Berkshire сегашните размери, големи придобивания ще бъдат необходими за гориво значителен растеж, и е трудно да се предскаже кога тези възможности, ще дойдем. 

Buffett каза, че до няколко седмици, той не знае Berkshire ще имат възможността да помогне за финансиране на candymaker Марс Инк. "е $ 23 млрд. покупка на сладкар WM. Wrigley младши Ко 

"The Марс души само исках да се справят с Berkshire," каза той. 

Berkshire ще предостави $ 4,4 млрд. на подчинен дълг, за да финансира сделката, която беше обявена понеделник. И Buffett на компанията ще инвестира $ 2,1 млрд. по-малък капитал за интереса към новата Wrigley дъщерно веднъж сделката се затваря. 

В Berkshire годишния карикатура, част от хумористични филма в началото на заседанието, Buffett и Munger spoofed президентските кампания. В анимационния изобразени Munger кандидат за президент като напишете в кандидат за фиктивна "финансова независимост партия." 

По време на кампанията случай, карикатура Munger доставени реална промяна - чрез предлагане на едно момче два часа dimes за тримесечие. 

Munger също е отговор на всички проблеми на нацията, включващи всички продукти, направени от Berkshire дъщерни дружества: 

Глобално затопляне? Munger препоръчва хранене млечно Queen Снежна виелица дневно. Грижи за здравето? Яжте повече Виж на Кенди. Икономически проблеми? Munger обеща да Buffett, отговарящи на Федералния резерв, катедра "Трежъри и Търговския отдел. 

Една анимирани Хилъри Родхъм Клинтън се засмя на понятието Munger кандидатурата, докато Barack Obama оплакани помислих, че той е бил кандидат на промяната. В карикатура на Републиканската Джон McCain отпразнува Munger кандидатурата: "Отличен! Кандидат-възрастни от мен."
Buffett казва икономиката, ще се оправи след пет години 

Бъз нагоре! 
Като тази история? Споделете го с Yahoo! Бъз 
Милиардерът инвеститор Уорън Buffett казал CNBC, че икономиката на САЩ е "паднала от някоя скала", но трябва да се работи добре в пет години. 

По време на три часа от появата грача кутия, Buffett каза: 

- Икономиката "не може да се обърнеш по евтин," както и срок за изпълнение ", няма да стане бързо." 
- Демократи Republicans и трябва да работят заедно и да не се опитват да се възползват от икономическата ситуация, за да се постигне партизански цели. 
- Това е изключително важно, че правителството направи ясна вложителите няма да загубят парите си, ако банките не успеят. 
- Президент Obama трябва да се направи "ясен отчет" в подкрепа на банковата система.
Buffett казва икономиката, ще се оправи след пет години 

Бъз нагоре! 
Като тази история? Споделете го с Yahoo! Бъз 
Милиардерът инвеститор Уорън Buffett казал CNBC, че икономиката на САЩ е "паднала от някоя скала", но трябва да се работи добре в пет години. 

По време на три часа от появата грача кутия, Buffett каза: 

- Икономиката "не може да се обърнеш по евтин," както и срок за изпълнение ", няма да стане бързо." 
- Демократи Republicans и трябва да работят заедно и да не се опитват да се възползват от икономическата ситуация, за да се постигне партизански цели. 
- Това е изключително важно, че правителството направи ясна вложителите няма да загубят парите си, ако банките не успеят. 
- Президент Obama трябва да се направи "ясен отчет" в подкрепа на банковата система.
Buffett: Bailout необходимо ", за да се избегне наистина става над урва" 
Актуализиран 9/26/2008 3:50 AM | Коментари 92 | Препоръчайте 8 Ел.поща | Запази | Печат | 


Buffett 
AP 




  Финансова нестабилност 

Пазари: Сега, след рецесия официалния, какво ще запаси направя? 



Икономика: Икономистите потвърдите рецесия | Техните заключения | Банки: JPMorgan резена 9200 работни места | Производство: Сектор страда голям хит



Спасяването: Буш екип тежи опции $ 700B плана, ще кратка Obama, Полсън казва 



Хранени: Оцени разфасовки, не е достатъчно, казва Bernanke 



Размирни авто индустрията: Automakers има 5 важни въпроси на адрес, за да получите bailout 




Yahoo! Бъз 
  Digg 
  Newsvine 
  Reddit 
  Facebook 
Какво е това? 
Ню Йорк (Ройтерс) - милиардер инвеститор Уорън Buffett в сряда нарича $ 700 млрд. САЩ bailout план за "абсолютно необходимо", за да дръпнем финансовата система изложени на "икономически Пърл Харбър." 
Говорейки за CNBC телевизията в деня след решението си да инвестира $ 5 млрд. в Goldman Sachs, Buffett, 78, също така призова Конгреса да оставят никакво съмнение, че от петък bailout ще бъдат приети, или риск хвърляне пазари и икономиката в нататъшни сътресения. 

Q & A: Как ще превръщането на Morgan Stanley, Goldman засяга нас? 
"Бяхме много, много близка до системата, който бе тотално dysfunctional, и ще има не само gummed на финансовите пазари, но gummed на икономиката по начин, който ще ни отнеме години и години за ремонт," Buffett заяви, позовавайки се на последните събития. 

Последните няколко седмици бяха отбелязани от САЩ поглъщанията на ипотечни компании Fannie Мей и Фреди Мак, правителството bailout на застраховател American International Group, масата на несъстоятелността на подаване на Леймън Bros. и до продажбата на Мерил Линч за банка на Америка. 

Намери Повече истории в: САЩ | конгрес | Barack Obama | Белия дом | Джон McCain | Фреди Мак | Мерил Линч | Fannie Мей | Банката на Америка | Морган Стенли | Бен Bernanke | Уорън Buffett | International Group | Berkshire Хатауей | Леймън Bros | Пърл Харбър | Полсън | Goldman Sachs Group | Ханк 
Трежъри секретар на САЩ Хенри Полсън и председателят Федералния резерв Бен Bernanke са бутане Конгреса да одобри плана, финансирани от данъкоплатците, които ще пусна правителство купи неликвидни активи от заемодатели. 

Buffett каза план "е абсолютно необходимо, по мое мнение, за да се избегне наистина става над урва. 

Някои демократична законодателите се изисква повече помощ и homeowners БОРДЮРИ на изпълнителната заплащане, а някои републиканския законодателите са въпрос на плана размер. 

"Republicans и демократите, са се погрижили за интерес от страна на сърцето, и аз мисля, че ще направи правилното нещо, но се надявам, че ще го направя в скоро време," каза Buffett. 

По силата на споразумение с Goldman, Buffett на дружеството, Berkshire Хатауей (BRKA / BRKB), ще купи $ 5 млрд. на предпочитани Goldman състав, като Berkshire 10% от общата на собствения капитал. Goldman също продават $ 5 млрд. от общ фонд в публичното предлагане на Сряда, два пъти колкото първоначално планираното. 

Полсън завтече Goldman Sachs Група преди вземането на хазната за работа през 2006 година. 

"Аз не съм купил сечение на банкови институции," каза Buffett. "Аз със сигурност има доверие в Goldman и можете да се каже, това е вот на доверие в Конгреса да направя правилното нещо." 

Както заемодателите се опита да намали баланса риск, Buffett заяви, че правителството трябва да купуват някои от активите, които разтоварват, но не и на завишени цени. 

"Там няма човек, който може да лоста като правителството на САЩ," заяви Buffett. "Ако те не го прави, и аз мисля, че ще го направи основателно правото ... те ще направим много пари." 

Buffett също каза, че следващия президент, който в длъжност през януари, трябва да обмислят водене Полсън в хазната. 

"Аз ще попитам (Полсън), за да останете на," Buffett каза. "Човекът плаща огромна цена за да го направя. Той вероятно спи три или четири часа на нощ. Той познава пазарите, той има интерес от страна на сърцето. Така че мисля, че ако не са или Barack Obama или Джон McCain и е установено, себе си в Белия дом през януари, аз ще отида там и да кажа "Ханк, направи ми една услуга, придържайте около още една година."
Дори Уорън Buffett на които имат труден път инвестира тези дни 
Актуализиран 3/2/2009 7:14 PM | Коментари 465 | Препоръчайте 54 Е-поща | Запази | Разпечатване | Reprints & Разрешения | 

  Увеличи Даниел Acker, Bloomberg Новини 

"Америка, най-добър ден ни очакват," Уорън Buffett казва. 



Прочетете повече за най-BRK 



Yahoo! Бъз 
  Digg 
  Newsvine 
  Reddit 
  Facebook 
Какво е това? 
С Мат Кранц, САЩ ДНЕС 
Уорън Buffett на Berkshire Хатауей (BRK.A) съобщават нейните най-лошия си година, изпращане на 62% спад на нетните приходи, които показват как световната финансова криза е натиск, дори в света на най-опитните инвеститори. 
Наранен от големи загуби в Berkshire състав на портфейла, както и залози на деривати на дружеството нетната печалба за годината падна до $ 5 млрд. евро, което ерозирали на дружеството балансова стойност. 

READ: Buffett на писмо до акционерите
Счетоводна стойност, като разликата между активите и пасивите, и начина, по който Buffett предпочита да проследите ефективността на компанията, отпаднали 9,6%. Не само, че Berkshire е най-голямата балансова стойност спад в историята, той също беше само за втори път в историята на компанията, която датира от 1965, че тя падна. 

Buffett, често известна като Oracle на Omaha, води Berkshire, диверсифициран компанията, който продава всичко от застраховка за бонбони. 

Намери Повече истории в: САЩ | Дау Джоунс | ирландски | Великата депресия | Томсън Ройтерс | Кока-Кола | Уелс Фарго | Уорън Buffett | Berkshire Хатауей | Клас A | ConocoPhillips | Шоу | Omaha базирана | Geico | Buffett | Berkshire | Световна Междузвездни войни | Историята на Уорън Buffett | Oracle на Omaha | Acme Тухла | Джеф Матюс | Джон Рийз | Анди Kilpatrick | Очакване 
Berkshire годишния писмо до акционерите отразени трудна година, причинени от забавянето икономиката и инвестициите, попадащи цени. Дау Джонс индустриални средната миналия месец падна до най-ниското си ниво от 1997 г. и загуби 11,7% през февруари, неговите най-лошото от февруари 1933.

Berkshire акции не са избягали, попадащи 31,8% през 2008 г. и загуба на друг 18,6% от стойността им през 2009 г. през тази година да се затвори в петък 78600 $ дял. 

"Това беше трезвен доклада, но той трябва да е в момент като този", казва Анди Kilpatrick, автор на на постоянните Стойност: Историята на Уорън Buffett. 

Няколко от писмото на ключови точки: 

• Очакване за икономиката на САЩ да останат слаби през 2009. Buffett казва икономика може да "бъде в кланица през 2009." Това не се посочва дали на фондовия пазар ще се увеличи или падне, той пише. 

• Очаквайте щам на местните правителства. "Mind-boggling искания" от градове и щати за федерална помощ идват, казва той. Такива действия могат да имат "нежелан aftereffects," включително и възможността за атака на инфлацията. 

• Яснота на дружеството дериватни договори. Buffett обясни защо Berkshire Хатауей притежава деривативни договори, независимо от неговите предупреждения за опасностите. Обяснението показва Buffett е управлението на риска, казва Робърт Hagstrom на Legg Мейсън.

• Допускане на грешки. Buffett закупено голямо количество ConocoPhillips състав, когато цените на петрола бяха peaking последните години. Преминаването на разходите Berkshire инвеститори милиарди. "Досега съм била мъртва наред," казва Buffett. 

Имаше ярки петна и оптимизъм: Berkshire на застраховането и ютилити бизнеса, извършени добре. "Америка, най-добър ден ни очакват," Buffett пише.

Buffett казва политиците трябва да работят заедно по икономика 
Актуализиран 3/9/2009 1:48 PM | Коментари 43 | Препоръчайте 8 Ел.поща | Запази | Печат | 

  Увеличи До С Марио Anzuoni, Ройтерс

Уорън Buffett, главен изпълнителен директор на Berkshire Хатауей, във файл снимка. 


  Слабо представящи 


Berkshire клас Б (синьо) срещу S & P 500 Index (сребро), година-към-дата. 



Yahoo! Бъз 
  Digg 
  Newsvine 
  Reddit 
  Facebook 
Какво е това? 
С Джош Фънк, AP Бизнес Писател 
Omaha, Небраска - милиардер Уорън Buffett казва безработицата вероятно ще изкачват много високо в зависимост от това колко ефективна правителствени политики са стимул, но той остава оптимист в дългосрочен план. 
Buffett казва политиците трябва да подкрепят президента Barack Obama усилията за ремонт на икономиката, защото страхът е доминиращ поведението на хората, а икономиката е в основата последва най-лошият сценарий, той предвидените. 

"Той е паднал от някоя скала," каза Buffett понеделник по време на живи появата на CNBC-TV. "Не само е икономиката се забави много, но хората са наистина променя навиците си като не съм виждал." 

Buffett, главен изпълнителен директор на конгломерата Berkshire Хатауей (BRKA) (BRKB), заяви, че промените са отразени в резултатите от Berkshire на дъщерни дружества. Той каза, Berkshire на бижута компании са пострадали, но повече хора са готови да преминат към застрахователната компания Geico да се спестят пари за колата застраховка. 

Докато предполага, че безработицата вероятно ще изкачват много високо пред рецесия се прави, той също потвърди неговия оптимизъм гледа в дългосрочна перспектива: "Всичко ще бъде наред. Ние имаме най-голяма икономическа машина, която е била създадена." 

Намери Повече истории в: Конгрес | Barack Obama | Дау Джоунс | Кока-Кола | Уелс Фарго | Berkshire Хатауей | Клас A | Goldman Sachs Group | Omaha базирана | Geico | Buffett 
Страхът и объркването са били движеща потребителите и поведението на инвеститорите през последните месеци, Buffett каза. 

Нацията лидери трябва да изчистите на обърканост пред никого, ще станат по-уверени, а той каза на всички 535 членове на Конгреса трябва да спрат партийните bickering за решения. 

Buffett каза той вярва, патриотични Republicans и демократите ще реализираме нация е ангажирана в икономическата война. 

"Какво е необходимо е командир главен това погледна като командир главен във време на война," каза Buffett. 

Каквото и правителството няма да помогне на икономиката най-вероятно ще се възползват малко хора, с които направи лошо финансови решения, но Buffett каза американци трябва да осъзнае, че всички са в една и съща лодка. 

"Хората, които държи добре, са без съмнение ще намерите сами се грижат за хора, които не се държат добре," каза Buffett. Но, каза той, като помага тези проблеми също ще помогне на всички останали. 

Малко преди повече от седмица, Buffett освобождава годишното си писмо до акционерите, които описват най-лошото му 44 години на кормилото на Berkshire. В Omaha базирана компания съобщава рязко по-ниска печалба поради своята голяма степен Нереализирани $ 7,5 млрд. инвестиции и деривативни загуби. 

Като цяло, Berkshire на 2008 печалба на $ 4,99 млрд. евро, или 3224 щатски долара на акция от клас А, е предвидена 62% от $ 13,21 милиарда евро, или 8548 щатски долара на акция, през 2007 година. 

Berkshire на четвъртото тримесечие цифрите са още по-лоша. Buffett на компанията съобщава нетни приходи от $ 117 милиона, или $ 76 на акция, предвидени 96% от $ 2,95 млрд. евро, или 1904 щатски долара на акция, година-рано. 

Buffett каза, че няма да съжалявате написването редакционен миналата есен стимулиране на хората да купуват САЩ запаси, но той joked, че в мерник той желае той искате чаках няколко месеца, за да се публикуват парче. Тъй че редакционните появиха октомври 17, Дау Джоунс промишлени средната е паднал от 8852,22 на 6626,94 близо до петък. 

Buffett щандове от съветите си, че с течение на времето, притежаващи акции, ще бъдат по-добре, отколкото така наречената каса инвестиции. 

"Като цяло, акции ще направи много по-добре от американското правителство облигации на тези цени," каза той. 

Buffett каза, че няма да съжалявате инвестира $ 8 милиарда от Berkshire парите в инвестиционна банка Goldman Sachs Груп и конгломерат Общи Electriclast есен. И двете компании дадоха Berkshire предпочитани акции разплащателната 10% лихва, че Buffett каза, че не мисля, че той може да получи сега. 

Клас А акциите на Berkshire са загубили около 45% от стойността им от преди година. На акция приключи в петък в $ 73,195. 

Berkshire притежава разнообразен микс от над 60 компании, включително застраховка, мебели, килими, бижутерия, ресторанти и ютилити бизнеса. И тя има значителни инвестиции в такива дружества, както Уелс Фарго и Кока-Кола.
Уорън Buffett излиза срещу труда гръб "карта проверка" законопроектът 

Бъз нагоре! 
Като тази история? Споделете го с Yahoo! Бъз 
Претегляне в по спор, който е бил looming за седмица, милиардер инвеститор Уорън Buffett по CNBC тази сутрин нарича служителите свободен избор акт "грешка." 

Известна с противници като "карта проверите," Предложението ще даде възможност на работниците да байпас тайни избори, тъй като те решават дали да се образува съюз. Вместо избори, провеждани от Националния съвет за връзки с труда, работниците могат да попълните карти казва дали те поддържат, или се противопоставят на един съюз. 

Въпреки, че на картата проверете законопроекта не е напреднало, и двете страни са сърбеж за борбата късно тази година. 

"Аз мисля, че тайно гласуване на много важни за страната. Аз съм против картата проверете, за да направи перфектно плоска изявление", каза Buffett. Той късно добавя, че "хората, които са в синдикатите не са били третирани добре от данъчния кодекс, които сме имали. 

Ето либералната аргумент за картови проверка и ето линк към видео на Buffett по CNBC.

Buffett, Munger отново ще областта акционерите въпроси 
Пуснато 4/27/2008 5:01 PM | Коментар | Препоръчайте Е-поща | Запази | Печат | 
С Джош Фънк, AP Бизнес Писател 
Omaha, Neb. - Мъдростта на billionaires Уорън Buffett и Чарли Munger ще бъде върху дисплея отново следващия уикенд, когато двама мъже въпроси от областта на претъпквам Berkshire Хатауей Инк. акционери. 
Около 30000 души се очаква да запълни Qwest Център Omaha сцена събота за Omaha-базирани холдингова компания на годишната среща. Въпросът и отговорът период, когато Berkshire на председател и заместник председател прекарват повече от пет часа, отговарящи на почти нищо, обикновено е в момент на срещата. 

Buffett и най-вероятно ще са изправени Munger въпроси за кредит ПУКНАТИНА, че е създало смут в тази икономика, новата облигация застрахователна дейност Berkshire стартира, и кой ще се пуска Berkshire след 77-годишно дете Buffett го няма.

И група, представляваща Американски индийски племена и търговски рибари от Калифорния, Орегон и отново ще се опита да Buffett налягане по време на срещата с цел премахване на четири диги на река Klamath, притежавани от един от Berkshire на комунални услуги, така сьомгата може плодя отново. 

Но за много хора в тълпата, особено тези, които присъстват на всяка година, Berkshire срещата просто предлага възможността да чуете два часа капитанът инвеститори обсъдят своите плавателни съдове. 

Намери Повече истории в: Калифорния | Орегон | Тихоокеанския северозападната | Berkshire Хатауей | Omaha базирана | Klamath река | PacifiCorp | Историята на Уорън Buffett | Qwest Център Omaha | Чарли Munger | Whitney Tilson | Karuk | Т2 Партньори LLC 
"Има толкова много глупости в инвестиционния свят в Ню Йорк, че тя винаги е добра възможност да излезе и да получите нашите стойност инвестира батерии презареждано," заяви инвестиционен фонд мениджър Whitney Tilson, който основава Т2 Партньори LLC. 

Berkshire проведени и през миналата година, въпреки че нейните звена, свързани с изграждането, понесени заедно с националните жилища пазар. Силни изпълнения от някои от Berkshire другите дъщерни дружества и инвестиционни печалби помогнаха на компанията генерира $ 13,2 млрд. нетни приходи и $ 118,2 млрд. приходи през 2007 година. 

На дружеството балансова стойност - активи минус пасиви - на акция нарасна от $ 19 до 43 години назад 78008 $ под Buffett на лидерство. Berkshire сега има над 60 дъщерни дружества, включително застраховка, бижута, килими, природен газ и мебелни фирми. 

Много акционери искат да знаят повече за Berkshire ново облигация застрахователна дейност. Berkshire Хатауей Гаранция края на миналата година започна да се възползват от кредитните проблеми, други са като застрахователите на облигации, но не бе споменато в Buffett на акционер писмо през февруари. 

Buffett каза новият облигация застраховка единица вече е направил няколко сделки, но той не се предлагат много детайли. 

Но някои от въпросите, Buffett лица не могат да бъдат чисти. Групата от Тихоокеанската северозападна планове на протест извън заседанието и поиска трудно въпроси вътре около PacifiCorp на язовирите, които са за федерален relicensing. 

Крейг Такър, говорител на Karuk племе, един от четири племена се борим за язовир отстраняване, каза, че групата се чувства като Buffett игнорира своите основания в миналогодишната среща. 

"Той и синовете му и семейството му са отказали да се срещне с нас," каза Тъкър. 

Когато той бе помолен за Klamath миналата година, каза Buffett държавни и федерални регулатори ще бъдат тези, които да решат дали язовири трябва да бъдат отстранени. Buffett каза, че не може да се намесва в решенията на операционната Berkshire на PacifiCorp дъщерно дружество, което обслужва 1,7 милиона клиенти в шест западните държави, защото той не би се закле в affidavit представен Орегон ютилити регулатори.

Berkshire акционери също ще се търсят повече информация за компанията планират да заменят 77-годишно дете Buffett. 

Анди Kilpatrick на борсов-автор на "От Постоянната Стойност: Историята на Уорън Buffett," каза той мисли, че това вече е сериозен план на място. 

"Аз не мисля, че ще намерите нещо драматично на наследяване (на срещата)," Kilpatrick каза. 

За да замените Buffett, Berkshire планира да раздели работата си в три части - главен инвестиционни кредити, главен изпълнителен директор и председател. 

В своето писмо, Buffett каза на дружеството борда вече има три вътрешни кандидати за главен изпълнителен директор и четири външни кандидати, които биха могли да поемат управлението на компанията $ 75 млрд. фондова портфейл и $ 44,3 млрд. в брой. 

Berkshire на борда знае кого да избере за работа Buffett веднъж вече не могат да вършат работа. Buffett е отказал публично да идентифицира кандидати. 

Buffett е казал преди това, че когато той умира, синът му ще поеме като председател да се гарантира, Berkshire култура е съхранена. Хауърд Buffett вече служи на борда.

.

Buffett лошият богаташ в басейна на тревожност 
Показване на увереност може да се плати, прекалено 
  ПРЕМИЯ ЗА ДОСТЪП | Бъдете първите, които Коментар Запис Споделяйте Email
С Адам Shell | Sep 25, 2008 
Преглед | Ню Йорк - Уорън Buffett на $ 5 млрд. инвестиции в Goldman Sachs, Уолстрийт най-престижните банката бе реколта Buffett. 
В чактисвам милиардер изпълнена му легендарния изкупуване на най-евтини стратегия на Т. 
Buffett купи Goldman състав, когато страхът беше високо и цената е била ниска - почти 55% по-ниско от 52-седмици висока от $ 250,70. Той сграбчи голям дял във фирмата считат най-добрите в своя клас. Той има 10% дивидент за намаляване на риска. И той не е трябвало да купят някой от токсични ипотечни, свързани с активи, които федералното правителство предлага да се направи в усилията си да разтопявам се замразените кредитни пазари и финансовите пазари да работят безпроблемно отново. 
Докато сделката е далеч от риск-свободен, за сътресенията и крехкостта на финансовите пазари предполагат Buffett има доста добра сделка и стендове добър шанс за печелене на пари. 
"Това е един много чактисвам стачка от Buffett в много паника от ужас пазар", казва Джеф Матюс, A хедж фонд мениджър, блогър и автор на предстоящата книга, поклонение до Уорън Buffett на Omaha. "Той не купуват всеки лош дълг. Той е много сигурна покупка на собственост в Goldman Sachs."
Уорън Buffett вози отново 
Начало Новини Channel, Март 23, 2009 от Кен Кларк 
EMAIL ПЕЧАТ 
Обратно през ноември 2008, този редакционен посочени Уорън Buffett в дадено за фондовия пазар ( "Запаси нагоре, и надолу"). Buffett послание беше по същество: Не паника. Статията получени до не отговори. 

Но този път, ще удариш нерв. 

В Pro Дилър бюлетини публикувани-рано този месец, редакторите подслушвани фонтана на мъдростта, известен като "The Sage на Omaha" в статия за възбрана бъркотия. В нашия бюлетин, ние представени някои жилища-конкретни коментари от милиардер инвеститор и главен изпълнителен директор на Berkshire Хатауей. 

Ето какво ни каза: 

"Погребан в Buffett на 21-страница писмо до инвеститорите е коментар за жилища криза. Честен определени плащания и управляеми месечни сметки въз основа на доходите на кредитоискателя са винаги добри идеи, в зависимост от Sage на Omaha." Прилагане на хората в домовете, въпреки че Желателно цел, не трябва да бъде на страната ни основната цел, "той е написал. "Поддържане ги в домовете си да се амбицията". 

Отговорите започнаха удря електронната ни поща кутии почти веднага. Имаше някои незначителни вариация на мнение по отношение на съответното ниво на управление участие. Но никой - нито един писмо - несъгласие с Buffett на позиция относно необходимостта от определяне на големите плащания и управляеми месечните сметки за всички. 

Buffett каза повече за жилища в 21-страница писмо. (Посетете HCN.com за статията и връзката.) 

* Foreclosures да не се случи, когато собствениците намират под вода, те се случи, когато "кредитополучателите не могат да плащат месечните плащания, че те се съгласиха да плати." 

* "Homeownership е прекрасно нещо .... Но наслада и полезни трябва да бъде основният мотиви за покупка, а не печалбата или рефинансира възможности." 

После той rattled клетката: "В момента жилищата разгром трябва да преподават начало купувачи, кредитори, брокери и правителството на няколко прости уроци." 

Тези уроци не са загубени за читателите на Про Дилър бюлетини. 

"Homeownership не е прав." Написах един часа читателя в имейл с фразата "Buffett е 100% правилен", въведена в сюжетната линия. "Това е привилегия за тези, които са записани достатъчно, за да плати значителна плащане и печелят достатъчно, за да изпълнят своите месечни ипотечни задължения." 

"Консервативната кредитиране практики са единственият начин за осигуряване на жилища на пазара стабилизира," написа друг читател. "Foreclosures са за съжаление, но е лошо, ако сделката е направена от homeowner, те трябва да призная, те си направиха лоша сделка и напред." 

Имаше няколко жалби за текущата администрация. Имаше дори предположение, че американците са изграждане и закупуване на къщи, които са просто твърде големи. Имаше някои предложения, които федералното правителство наистина не трябва да се включат в програми за борба с изключването на всички. Малко се говореше за bailout на банки и застрахователни дружества ($ 2,5 трилиона Финансова стабилност план), но това е една история, може би, за друг ден. 

Това е наивно да се мисли, че всеки един човек - дори и Уорън Buffett - има всички отговори на предизвикателствата пред страната ни и нашата индустрия. Но ние вярваме, че нашите читатели са някои големи познания в жилищни и бизнес. 

Ние насърчаваме диалога, а ние обещаваме да насърчи го.
Уорън Buffett 
Храна & Питие Седмичен Фев 25, 2008 
EMAIL ПЕЧАТ 
Уорън Buffett, на американския милиардер инвеститор, стана най-големият индивидуален акционер в Kraft Foods след amassing един 8,6% дял на стойност около $ 4,32 млрд. евро. Покупката на акции, които се проведоха през миналата година и е проведено през Buffett на дружеството, Berkshire Хатауей, бе потвърдено при подаване на ценните книжа и борсите (SEC).
Buffett стил 
Малайзийски Бизнес Март 16, 2009 от Rajen Devadason 
EMAIL ПЕЧАТ 
Уорън Buffett на Berkshire Хатауей имали особено груб години през 2008 година. Той загубил почти 10% от счетоводната стойност на една акция (активи минус пасиви, разделена на броя на акциите, неизплатени). 

Buffett е широко призната като най-голям инвеститор жива и, вероятно, най-голям инвеститор всякога! Тъй като над контрола на Berkshire Хатауей, тогава waning текстилни инвентар, на 10 май 1965 г., Buffett на водещата има само две години, в който нейната счетоводна стойност на акция, договорени: 2001 г. от 6,2% и през миналата година на 9,6%. 

Това отбележи през 2008 г. S & P 500, с дивидентите реинвестирани, падна 37%. Така че въпреки че Berkshire общия нетната стойност свиване на тази година САЩ е $ 11,5 млрд., Buffett още управляеми му мегалитни превозно средство успешно се достатъчно, за да му outperform бенчмарк индекс с огромен 27,4% (= 37% минус 9,6%), което е феноменална. Въпреки това, в най-новите му писмо до акционерите, публикувано на 28 февруари 2009 г., Buffett сподели своите основни грешки за годината. Но по-важното е, той също даде мощен образователни лечение за сериозни инвеститори по целия свят. (Вие трябва да изтеглите този писмо от www.berkshirehathaway.com и проучване го.) 

Точно сега аз ще се съсредоточи върху четири големи корпоративни цели Buffett Berkshire Хатауей и неговия партньор, заместник председател Чарли Munger, са си поставили за автомобила си. Всеки гол, по мое мнение, може да бъдат повторно изработени в личен гол за индивидуални обогатяване. 

В Buffett думите: 

"В добри и лоши години, Чарли и аз просто се съсредоточи върху четири цели: 

(1) поддържане Berkshire на Гибралтар подобни на финансовата позиция, в която са особености огромни суми на свръх ликвидност, близо план задължения, които са леки, и десетки източници на доходи и парични средства; 

(2) разширяване на "moats" около нашата операционна фирмите, които дават ги на трайни конкурентни предимства; 

(3) придобиване и разработване на нови и разнообразни потоци от приходи; 

(4) разширяване и nurturing в рамките на неизплатения оперативни мениджъри, които през годините са довели Berkshire изключителни резултати. " 

Там са неизбежни различия между тройната-номинална холдингова компания с пазарна капитализация в САЩ над $ 100 млрд. и човешко същество, като например, да речем, ти! Въпреки това, всяка Buffett и Munger цел може да бъде retooled за подобряване на живота на мотивирани хора. Ако това се описва вас, да чета ... 

Поддържането на Гибралтар подобни на финансовото състояние 

Действителната Рок на Гибралтар се намира в южната Съвет на Европа. Нейната геоложки раждане датира най-малко 150 милиона години, по време на юрския период, направени от известния Стивън Spielberg. Скалата беше около дълго време, и epitomises твърди, недвижимо здравина. В контекста на нашата много briefer си живот, всеки от нас трябва да работи за засилване на нашето финансово положение. 

Един от начините Buffett изградена Berkshire Хатауей от борят текстилни безпокойство в arguably единната Най-добрата инвестиция холдингова компания на планетата е находчив капитал чрез преразпределение инициативи. Ето малко история ... 

Повече от 40 години назад, Buffett изправени факти и приема, че първоначалната текстилни бизнеса на Berkshire би никога не са много. Ето защо, Buffett решително отказал да помпа добри пари след лошите. Все пак, в странно без капиталистически ход, този израз на американския капитализъм избрал да се позволи на Berkshire текстилни операции да продължи дълго, отколкото е оправдано. Защо? 

Е, в началото на 1978, Buffett пише в своята 1977 Писмо до акционерите: "Нашата (текстил) мелници ... са сред най-големите работодатели (в техните градове), чрез използване на работната сила с висока средна възраст, притежаващ сравнително не са прехвърлими умения. " 

Но Buffett на състрадание спря недостиг на свеж капитал, губите това беше все още се генерират като мимолетен печалби от waning текстилни операции. Отказ за реинвестиране огромни суми пари обратно в бизнес обречени от появата на евтини конкуренти в южната Съединените щати и по-късно, в Азия, Buffett преразпределени в най-скоро да се изпарява приходи от текстил в повече жизнеспособни предприятия, най-вече застраховка. 

До момента Buffett спиране на последния от Berkshire на текстилни предприятия, през 1985 г., 20 години след като се вземе контрола на дружеството, бе променен субект с пари изливат от застраховане, търговия на дребно, медии, банкови операции и захарни изделия, текстил, докато консумират капитал Чрез неизбежните загуби. Очевидно, за да изградим нашите финанси в Гибралтар-подобен статут, ние трябва да бъде нетен създател, а не разрушител, на капитали. 

Друга стъпка Buffett пое се гарантира поддържането на високи парични резерви ... дори докато разходите пари! През 2008 г. писмо, той обяснява защо той се продават части от някои капиталови участия, включително и желания дялове в Johnson & Johnson, Procter & Gamble и ConocoPhillips. 

При сегашната среда, Buffett е склонна да позволи му пари да смалявам, така тези капиталови дялове бяха продадени за набиране на пари, за да му позволят да купуват САЩ $ 14,5 млрд. в ценни книжа с фиксиран доход, издадени от Wrigley, Goldman Sachs и General Electric. В урок ние трябва да извлечете от тези действия е необходимо да се организира добре работи, така че да се поддържат високи нива на пари в брой по всяко време и по-конкретно, по време на криза.
Както Buffett обясни на акционерите: 

"Имам обеща - на вас, рейтинговите агенции, и себе си - винаги тичам Berkshire с повече от достатъчно пари в брой. Ние никога не искам да се разчита на добротата на непознати, за да посрещне бъдещите задължения. Когато е принуден да избира, аз няма да се търговията дори нощния сън за възможността за допълнителни печалби. " 

Разширяването на moats 

Начинът, по който да се разшири moats, които защитават нашия капацитет да успее е да се чете непрекъснато, обучение, мисли и действа. Нашият голям финансов актив е нашият живот капацитет да спечелят активната доход. Ние само ще продължат да печелят повече и повече, тъй като ние възраст, като знаят повече и повече, и въвеждане тези знания на практика. 

Придобиване на нови потоци от приходи

Винаги, когато сме изберат да не се консумират всичко, което активно да спечеля, ще спечели правото да се създават нови потоци от приходи, за предпочитане пасивно или полу-пасивни такива, за себе си. 

Към тази цел, не помниш целия свят се превръща в нашите условия. Така например, от уюта на моя Seremban служба, аз често се проведе малайзийски клиенти, които живеят в Шотландия в Selangor или дялов тръст, средствата, които инвестират в Китай, Австралия, Южна Корея, Сингапур и много други народи, които е вероятно да успее отново в евентуалния възстановяване. 

Защото ние имаме по-голям избор от всякога, че има смисъл за нас, за да получат много високо качество на потоци от приходи от високото качество на активите, които се намират в страни, където високо качество на върховенството на закона е неприкосновен. 

Ние ще бъде разумно да се избегне риск нашите трудно спечелените капитали в места, където законовата рамка за звук правата на собственост и свобода не съществува или може да бъде удобно sidestepped по повеление на безскрупулни despots. 

Това може да изглежда очевидно, но често ни позволи сами да бъде заслепен от лъскави брошури и захарин натиснете истории extolling на "възможности за инвестиране" на разположение в някои държави и региони. Мъдрият инвеститор би първо внимателно, дълго и трудно, правната рамка в подкрепа на правата на собственост на инвеститорите в тези места. Трябва да има защита за добросъвестните инвеститори и всички граждани, ако се надяваше за бъдещи потоци на заплатите трябва да се материализират. 

Така че, в търсенето на различни източници на доходи, да бъдат внимателни за добри и лоши locales. 

Разширяване на кадър на неизплатения оперативни мениджъри 

Робърт Kiyosaki съветва с нас, за да поставите себе си с много съветници. 

Финансовият свят се разраства все по-сложни. Никой не може да се надяват да разберат всички свои intricacies. За щастие, точно това правят професионалисти като финансово планиране, данъчни счетоводители, адвокати, застрахователни агенти, единица доверие консултанти и планиращите са за имоти. 

Заключение 

Ние всички са изправени пред трудни предизвикателства. Но heeding Buffett и Munger четирите взаимно допълващи се цели за Berkshire и reconfiguring им сами трябва да ни помогне да се справят с нарастващите прилив на личните и обществените подчертава, че всички под напрежение. 

Това е наложително да се сериозно за оборудване сами да благоденства през 2009. Алтернативата е да се смола стремително към обедняване. (По мое мнение, Америка небивал желанието да отпечатате повече и повече валута за плащане на сметките, свързани с нескончаем парад на bailouts ще фен на пламъците на побягнал инфлацията.
Когато се купува Buffett, отдолу Трябва да са близо до 
Марк Луис, 07.08.02, 12:37 PM ET 

Ню Йорк - Най-сетне, Лъч светлина прониква тъмните облаци окачен над телекомуникационния сектор. Уорън Buffett се купуват.След заседанието на целия Интернет / Телеком балон на Sage на Omaha се споразумяха за $ 100 милиона в Ниво 3 съобщения.Легендарното стойност инвеститора набег в влакнесто-оптика игра може да бъде ясен знак, че отдолу beleaguered за този сектор може да бъде най-накрая ръка. 

Повече по Уорън Buffett
Повече по Ниво 3 Комуникации
Драма Лист 

Buffett на Berkshire Хатауей (NYSE:BRKa - новини - хора) се присъедини с Legg Мейсън и Longleaf Партньори за закупуване на общо $ 500 млн.конвертируеми дългови от Ниво 3(NASDAQ: LVLT - новини - хора).Въпросът не е да се спаси от Ниво 3, но ако не, за да може да разграбвам активите на неговата липса на съперници. 

Buffett заявяват в декларация, че тази фирма "е добре подготвена да се възползва важни възможности, които има вероятност да се развият комуникациите в индустрията." И Legg Мейсън на Бил Милър, не нахлупвам себе си като фондова сортировач, заяви, че Ниво 3 "се очертава като един от най лидери, оцелелите и consolidators в индустрията." Като по този начин бил помазан преживял тези именити инвеститори, Ниво 3 своевременно сачми до 66% в сутрешната търговия. 

Ниво 3 на председател, Уолтър Скот, седи на Berkshire борда, но тази връзка не е ред на по-ранна Buffett инвестирането в продължително страдание Ниво 3. Така че днес ход беше виждал от инвеститорите като опортюнистични отколкото благотворителни. И ясно, Ниво 3 Главен изпълнителен Джеймс Кроу е сърбеж да сложи това $ 500 млн. за работа. 

"Това е широко признато, че телекомуникационна индустрия преминава през период на безпрецедентен сътресения," Кроу каза в изявление. "В същото време, обаче, продължаващата shakeout създава извънредното положение, както телекомуникационни компании, техните активи мрежа и обслужване на клиенти бази са на разположение." Ниво 3, добави той, има "управление на експертни познания и финансови суха прах", за да се възползват от ситуацията. 

Може Кроу на Денвър-област съперник, Qwest Комуникации International (NYSE: Q - новини - хора), да бъде потенциална цел за придобиване? Инвеститори оферта Qwest висока тази сутрин, въпреки новината, че Робин Szeliga ще добива на Главен финансов директор на собственост върху външен изпълнителната власт. В днешния отровена, след Worldcom (NASDAQ: WCOME - новини -хора) околната среда, на мястото на един главен финансов директор обикновено не е виждал като положителни новини за телекомуникациите, особено такива като Qwest, които са разследвани от ценните книжа и борсите. (Szeliga ще остане най-Qwest като изпълнителен вицепрезидент, като се фокусира върху начините за намаляване на инвестиционния посредник огромния дълг натоварване.) 

В телекомуникационния сектор остава shrouded в мрак, но явно потенциала consolidators започват да вдигнат главите малко и помирисване за около възможност. Ако Buffett се купуват в влакнесто-оптика играе като Ниво 3, това е знак, че телекомуникационната оценки накрая паднаха ниско достатъчно да изкушава разумната стойност инвеститори. Нека отдолу хранене започне. 

Стари приятели усложняват Buffett на набег в телекомуникациите

В телекомуникационна индустрия наистина е трябвало да бъдат направени в сапунена опера. Може би бихме могли да го наричат Общи Телеком. Не?Ами Както Worldcom Включва?

Младите и в несъстоятелност?

Понеделник, супер инвеститор Уорън Buffett jolted на почти смазан телекомуникационната индустрия от водещи инвестиция от $ 500 милиона през Ниво 3 съобщения. Телеком дружества вече са толкова охулван и Buffett е толкова поклони, инвестицията е като кралица на бала реши да танцувам с мазни хлапе който счупи двата крака на звездата куотърбек от случайно движение го в училище паркинг преди първия мач.

Отвъд площ, потенциалът интрига да получите очарователни. Това е мястото, където на сапунена опера аспекти идват инча Buffett на инвестициите може да е в движение сложна мрежа от връзки и - ако можете да го прослушате всички посочени само в правия път - Сложи Бил Гейтс в Отговаря на всеки влакнесто-оптична линия в САЩ.

Това нещо е layered на върха от понеделник на конгресен заседания, по време на което новите Worldcom управление хвърли домати в старата Worldcom управление, които харесваш Ниво 3 на основател и изпълнителен директор, Джеймс Кроу, за колкото е homeowners като termites.

Да започнем с Buffett.

Buffett има известно Кроу, за дълго време. Те са взаимни връзки чрез Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на строителни гигант Петър Kiewit синове ". Скот е учредител на инвеститорите в Ниво 3. Скот и Buffett са Omaha billionaires, който е малък клуб, както и дългогодишен приятел.Buffett офисите са на пода на Kiewit на Omaha щабове. Когато Ниво 3 започнал, той наети пространство и там.

Няколко месеца преди, Кроу казва, трите добре запознати мъжете - Кроу, Скот и Buffett - срещна се говори за възможности в телекомуникациите.Реших Те трябва да има възможности за сега, че нещата са толкова зле, че целия телеком компании вероятно ще бъдат продадени на иБей.

"Попитахме г-н Buffett, ако искате да се интересуват от инвестиции в Ниво 3," казва Кроу. Buffett каза "да", и извади две партньори. Но защо сега? Да Buffett и Кроу мисля телеком дъно е навън? "Всички ние трябва да прави изявления относно бъдещето с голямо смирение," казва Кроу. "Но признаци казват че не става да се получи много по-добре в скоро време, но това няма да станат по-зле."

Какво ще направите Кроу с $ 500 милиона? Той не иска да купи влакнесто-оптични мрежи на евтини. Кроу Приоритет е да купуват клиентите бази, което означава купуване дружества или части от дружества, които обслужват крайните потребители. Ниво 3 ще се движи, че движението на нейна дълги разстояния влакнесто-оптична мрежа, за да се възползва от ниво 3 на свръх капацитета. Кроу не говори така, но ако Worldcom спирали в несъстоятелност, парчета Worldcom да отговарят напълно на Кроу в кошница за пазаруване.

Това е мястото, където на tangled взаимоотношения идват инча

През 1989 г., Скот финансират Кроу първата компания, MFS съобщенията, които предоставят телефонни връзки с бизнеса. През 1995 г., Buffett, Скот и някои приятели бяха на отстъпление в Ирландия. Те приканват Гейтс, който каза на другите за Интернет. След като още през Omaha, Скот каза, че Кроу MFS необходимо да притежавате по-съвременна мрежи, които носят в Интернет.

MFS реши да купи интернет превозвач UUNet, ръководени от Джон Sidgmore. "Майкрософт", собственост 14,7% от UUNet. Гейтс каза Кроу той продаде, ако искате Кроу обеща да пази Sidgmore. Кроу договорено.Сделката беше направено. Sidgmore дължими Гейтс услуга.

Само месец-късно, Worldcom, начело с Бърни Ebbers, MFS купи за $ 14 млрд., което прави Кроу, Скот и Sidgmore заможните.

Три седмици след сделката закрити, Кроу, които не желаят да работят за Ebbers, внезапно напусна Worldcom и отиде обратно към Omaha. Sidgmore останаха, и Sidgmore и Worldcom на наскоро уволнен главен финансов директор, Скот Съливан, стана Ebbers "заместник-dealmakers.

Кроу се присъедини към борда на нова влакнесто-базирани превозвача, Джо Nacchio на Qwest съобщенията. Не дълго след това, Кроу реши в Интернет е все още има огромни възможности. Той напусна Qwest на борда, имам $ 3 млрд. през финансиране от Скот на Kiewit, и започва да Ниво 3, Qwest конкурент. Nacchio, разбираемо, е teed на разстояние най Кроу.

За да започнете Ниво 3, Кроу назначени 18 от бившия си нагоре MFS ръководители на Worldcom. Ebbers имам teed на разстояние най Кроу също.

С мен до този момент?

От няколко години, Sidgmore подстрижете сделка за Worldcom да купуват Nextel, но Ebbers nixed сделката на един час, преди тя да се затвори. Гейтс "Майкрософт", собственост около 5% от Nextel. Sidgmore беше ядосан Ebbers и напусна му ежедневната работа в Worldcom. Гейтс е най-вероятно луд Ebbers също.

След това през последния месец, Съливан, допуснати до неправилно отчитане на Worldcom разходи. Sidgmore взеха такса на Worldcom, уволнен Съливан, и взеха изстрела в Ebbers за messing нагоре Worldcom, макар Sidgmore ми каза, че все още искате покана Ebbers "приятел."

Qwest е трясък, също, и Nacchio бе punted от неговия изпълнителен директор работа.

Така че Кроу е $ 500 милиона евро от инвеститори, водени от Buffett, който е един от Гейтс "-близките приятели. Сега за спекулации:

В зависимост от това как нещата се за Worldcom, може би Sidgmore, като се върнете услуга Гейтс и чип на Ebbers, ще продадат част или всички от Worldcom да Ebbers "враг Кроу, който управлява компания подкрепена от Гейтс" приятел Buffett.

С това, Кроу и Sidgmore би и двете ритник Ebbers в дебел задник. След това, с добавена Worldcom паричен поток от клиенти, Кроу може да си купя един пострадал Qwest, като по този начин снимките една малина в Nacchio.

Комбинираните LevelWorldQwest можеш да караш AT & T в несъстоятелност, а след това Кроу може да купи това дружество, също. В Omaha момчета - Кроу, Скот и Buffett - ще притежават почти монопол в САЩ дълги разстояния влакнесто мрежи.

Гейтс Buffett подход може да се купи всичко. Гейтс ще собствена интернет.Гейтс може едностранно да преименувате телеком сапунена опера, всички мои влакна.

Шах и мат.

Информацията, съдържаща се в тази версия е изявлението на Qwest момента намерение, вярата и очакването и се основава, наред с други неща, съществуващата регулаторна среда, промишленост условия, условията на пазара и цените, за икономиката като цяло и Qwest на предположения. Qwest може да промени намерението си, вярата и очакването, по всяко време и без предупреждение, в зависимост от промените в тези фактори, в Qwest на предположения или по друг начин. В предупредителен изявления, съдържащи се или посочени в настоящото съобщение следва да се разглежда във връзка с всички последващи писмени или устни-далновиден твърдения, че Qwest или лицата, които действат от негово име, могат да издават. Това съобщение може да включва анализатори "оценки и друга информация, изготвена от трети страни, за които Qwest не поема отговорност. 

Qwest не поема задължението да се преразгледа или потвърди анализатори очакванията или оценки или да освободи публично всякакви ревизии на всеки-далновиден отчети и други отчети да отразяват събития или обстоятелства, след датата, от него или да се отрази появата на непредвидени събития. 

До включително всякаква информация, в това съобщение, Qwest не признават, че разкриването на такава информация се изисква от приложимия закон, или че информацията е материал. 

В Qwest логото е регистрирана търговска марка на Qwest Комуникации Международен Инк. в САЩ и някои други страни.

Qwest Комуникации Цени $ 1,1 млрд. през Кабриолет Старши отбелязва Поради 2025

Бизнес Wire, 3-ти ноември 2005

Денвър - Qwest Комуникации Международен Инк. ( "QCII") (NYSE: Q) днес обяви, че неговата цена е $ 1,1 млрд. агрегат главница Кабрио старши отбелязва дължи 2025 г., която бе upsized от предварително обявеното размер на $ 1 млрд. евро.Бележките ще носят лихва в размер на 3,50% годишно, платими полуремаркета ежегодно на 15 май и 15 ноември, започващ на 15 май 2006 година. Бележките са конвертируеми, на или след 15 ноември 2024, а също така при определени обстоятелства, преди 15 ноември 2024, в общ склад в първоначален обменен курс на 169.4341 акции от общ фонд за всеки $ 1000 главница (което представлява преобразуване на цените на $ 5,90 на акция). Началната цена преобразуване представлява премия от 30% над днешната крайната цена на $ 4,54. При преобразуване на бележките титуляр ще получите сумата в брой, равен на размера на главницата плюс си бележка акции на фондова QCII (или пари в брой, вместо на склад в QCII на опция) до степен на преобразуване стойност на бележките надвишава главница . QCII е предоставен на застрахователите възможност да закупят до допълнително $ 165 милиона агрегат главница на бележките единствено за покриване на по-allotments, ако има такива. Затваряне на предлагане се очаква да се появи на 8 ноември 2005, при спазване на изискванията на обичайните крайни условия.

QCII май откупят някои или всички от бележките по всяко време на или след 20 ноември 2008 година и преди 20 ноември 2010 г, ако е крайната цена на своите общи запаси над преобразуването на цените от 130% за период от 20 дни в последователни 30 дни период на търговия. Изкуплението цена ще бъде 100% от основната сума на бележките е изкупил заедно с грим цялата премия на базата на сегашната стойност на оставащите плащания през 20 ноември 2010 година. По всяко време на или след 20 ноември 2010 г, QCII има правото да изкупи част или всички от бележките на по-Цена на обратно изкупуване, равна на 100% от основната сума на бележките е изкупил заедно с начислените и неизплатените лихви.

Притежателите на бележките имат право да изискват QCII да изкупи техните бележки към 100% от основната сума от него плюс начислените и неплатени лихви по 15 ноември 2010 г., ноември, 15, 2015 г. и 15 ноември 2020, или в случай на някои основни промени, включително промени в контролните сделки.

"Ние сме доволни от силното търсене от основните инвеститори, които ни позволи да upsize конвертируемите предлагаме над нашите очаквания за $ 1,1 млрд. от $ 1 млрд.", каза Орен Г. Shaffer, Qwest заместник председател и главен финансов директор. "Тази сделка е стъпка функция в компанията трансформация. Това ускорява нашите оперативни инерция от значително намаляване на разходи за лихви и се движат близо до нас доходност."

QCII възнамерява да използва нетните постъпления от този принос, заедно със съществуващите парични средства и парични еквиваленти, за финансиране на търг оферта за 13,00% Старши Непривилигировани Обезпечени отбелязва дължи 2007, 13,50% Старши Непривилигировани Обезпечени отбелязва дължи 2010 г. и 14,00% Старши Непривилигировани Обезпечени Бележки поради 2014, издаден от неговия изцяло собственост на дъщерното дружество, Qwest Услуги Corporation. Всички останали нетни приходи ще бъдат използвани за други общи корпоративни цели и потенциални бъдещи рефинансиране на задлъжнялост.

Goldman, Sachs & Ко действа като едноличен bookrunner за предлагане. Ко-мениджъри се водят Credit Suisse Първа Бостън и Морган Стенли. Ситигруп, Леймън Братя и Wachovia ценни книжа са ко-мениджъри.

Копия на проспекта за предлагане може да бъде получена, като се свържете с Goldman, Sachs & Ко, 85 Широките Street, Ню Йорк, NY 10004, На вниманието на: Проспект Катедра, телефон: 212-902-1171.

Това съобщение не представлява оферта за продажба или покана за оферта за закупуване, нито ще има продажба на бележките във всеки щат или юрисдикция, в която такова предложение, покана или продажбата ще бъдат незаконни преди регистрацията или квалификация по ценни книжа, законите на тази държава или юрисдикция.

За Qwest

Qwest Комуникации Международен Инк. (NYSE: Q) е водещ доставчик на високоскоростен интернет, данни, видео и гласови услуги. С около 40000 служители, Qwest е ангажиран с "Духът на услугата" и предоставяне на услуги от световна класа, които превишават клиентите очаквания за качество, цена и надеждност. За повече информация, моля посетете уеб сайта на Qwest www.qwest.com.

Препращане Търсите Изявление Забележка

Това съобщение може да съдържа различни прогнози и напред към бъдещето изявления, които включват рискове и несигурност. Тези твърдения могат да се различават съществено от действителните бъдещи събития или резултати.Читателите са посочени документите, подадени от нас с ценните книжа и борсите, и по-конкретно най-новите отчети, които се идентифицират важните рискови фактори, които биха могли да доведат до реални резултати да се различават от тези, съдържащи се в-далновиден изявления, включително, но не се ограничават до: достъп линия загуби, дължащи се на увеличаване на конкуренцията, включително и от технологията заместване на нашите линии за достъп с безжична и кабелна алтернативи; нашите значителна задлъжнялост и нашата неспособност да се извърши всякакви усилия за де-лост нашия баланс чрез продажби на активи или други транзакции; всякакви неблагоприятни резултата от текущото разследване от страна на САЩ за адвокатурата офис в Денвър в някои въпроси, отнасящи се към нас; неблагоприятните резултати от повишена преглед и контрол, от регулаторните органи, медии и други (включително и всички вътрешни анализи) на финансовата отчетност въпроси и практики, или по друг начин; бързи и значителни промени в технологиите и пазарите; всякакви неблагоприятни развития в търговски спорове и съдебни дела, включително и всякакви неблагоприятни резултати на настоящите и бъдещи съдебни производства, свързани с въпроси, които са обект на правителствени разследвания, и, доколкото не са обхванати от застраховка, ако има такъв, ни неспособност да се удовлетворяват всички задължения, произтичащи от наличните средства към нас, ако има такива; потенциал колебания в тримесечните резултати; нестабилността на акциите ни цена; интензивна конкуренция на пазарите, в които ще се състезават включително вероятността от някои от нашите конкуренти консолидира с други доставчици, или по друг начин реорганизирането на капитала им структура за по-ефективно да се конкурират с нас, промени в търсенето на нашите продукти и услуги; ускоряване на разполагането на напредналите нови услуги, като например широколентовите данни, безжични и видео услуги, които биха могли да изискват значителни разходи на финансови и други ресурси в излишък на планирани нива; високи от очакваните нива служител, капиталови разходи и оперативни разходи; неблагоприятни промени в нормативната и законодателна среда, които засягат нашата дейност; промени в резултат на бъдещи събития от поетите резултата, включени в нашия значими счетоводни политики, както и способността ни да използва нетните оперативни загуби от планираните количества.

Информацията, съдържаща се в тази версия е изявлението на Qwest момента намерение, вярата и очакването и се основава, наред с други неща, съществуващата регулаторна среда, промишленост условия, условията на пазара и цените, за икономиката като цяло и Qwest на предположения. Qwest може да промени намерението си, вярата и очакването, по всяко време и без предупреждение, в зависимост от промените в тези фактори, в Qwest на предположения или по друг начин. В предупредителен изявления, съдържащи се или посочени в настоящото съобщение следва да се разглежда във връзка с всички последващи писмени или устни-далновиден твърдения, че Qwest или лицата, които действат от негово име, могат да издават. Това съобщение може да включва анализатори "оценки и друга информация, изготвена от трети страни, за които Qwest не поема отговорност.

Qwest не поема задължението да се преразгледа или потвърди анализатори очакванията или оценки или да освободи публично всякакви ревизии на всеки-далновиден отчети и други отчети да отразяват събития или обстоятелства, след датата, от него или да се отрази появата на непредвидени събития.

До включително всякаква информация, в това съобщение, Qwest не признават, че разкриването на такава информация се изисква от приложимия закон, или че информацията е материал.

В Qwest логото е регистрирана търговска марка на Qwest Комуникации Международен Инк. в САЩ и някои други страни.