петък, 10 април 2009 г.

Тъй като Уорън Buffett на колоната, първоначално се завтече на 14 октомври, обаче, че S и P 500 спадна 13%. 

Едва ли един ден отива от този аз не получите имейл да ми каже, че Buffett "се издъни." Той е "твърде рано." Или "не успяват да се обадя на дъното." 

Моля да се различават ... 

Уорън Buffett икономическите перспективи 

За протокола, тук е част от Уорън Buffett на колоната, че excerpted: 

"Нека да е ясно от една точка: Не мога да се прогнозират краткосрочните движения на фондовия пазар. Аз не faintest идея по отношение на това дали запасите ще бъде по-висока или по-малко на месец - или една година - от сега. Какво е вероятно, обаче, е, че пазарът ще се преместят по-високо, може би значително е така, добре преди или емоционалност или икономиката се появи. " 

Нека предположим за момент, че Buffett е право и пет години, считано от момента на американските компании съобщават регистрира печалби. 

Тъй като ние знаем, че цените на акции следват печалби, пазарът най-вероятно ще са достигнали или надвишили старата си рекорд високи. (14000 Александър Николов премина в началото на октомври 2007 година.) Инвеститори, които купих добро качество на запасите, при настоящите нива ще бъдат в отлична форма. Така че тези, които просто ще се реинвестират своите дивиденти. 

За да се изясни, нека опитаме една мисъл експеримент: Днес е 8-ми декември 2013 година. Александър Николов е най-14000. Погледът назад, сега можете да избирате всеки един от тези три опции - и с вълшебна пръчица преосмисли историята. 

През последните шест години: 
Александър Николов soared от 14000 до 18000 и сега е намалял с 14000. 
Александър Николов treaded вода и рядко се търгува много по-висока или по-ниска от 14000. 
Александър Николов потъна до по-малко от 8000 и оттогава се изкачи обратно към 14000. 

С лукс на мерник, който сценарий би предпочитате? 

Ако сте във фаза на натрупване на богатство, ясно най-добрият отговор е # 3. То може да е страшно, но това беше единственият сценарий, който ви предлагат възможност за закупуване на максимално ниска. 

Инвестирането като Уорън Buffett - Не и средния инвеститор 

Ето защо, за разлика от средния инвеститор, който седеше на ръцете му (освен да хапят ноктите си от време на време), Уорън Buffett активно купуват акции. 

Някои ще контра, че това е вероятно да бъде рязко рецесия и запаси може да отиде значително по-ниска. 

Buffett непременно знаят това - и ясно мотивите, че това само прави опцията # 3 по-привлекателна. 

Историята показва, че повечето така наречени пазарни таймери или никога не ще се движат или преместване на твърде късно. Те са удобни в брой, тъй като те вярват - съвсем правилно според мен - че икономиката ще стане по-лошо. 

Но мисля, твърди - и чете своя история - преди да се откажете от пазара напълно. Да, Dow понякога пада по време на рецесия. Но, перверзно, друг път го soars. 

Така например, в 13-месечен рецесия през 1926-27, пазарът се възкачи 41,1%. В 8-месеца рецесията през 1945 г., той се възкачи 19,5%. В 11-месеца рецесия през 1948-49, той се възкачи 15,2%. През 10-те месеца рецесия през 1953-54, той се възкачи 24,2%. През 10-те месеца на рецесия 1960-61, той се възкачи 20,3%. В 16-месеца рецесия през 1981-82, той се възкачи 14,6%. И така нататък. 

Според мен, инвеститори, които са проклятието на този пазар са разходен твърде много време за слушане на "края на най-worlders" или заби Погледът назад, а не напред. 

Ако Уорън Buffett е прав - и той има дълга история да бъдат само това - тези инвеститори са moaning по възможност на вратата веднага. 

Ако искате да посрещне си пет-и 10-те години инвестиционните цели, представя себе си пет и 10 години от сега. Запитайте се какво ли ще искат после, че си правите с парите си днес. 

Тогава регулират сами за това. 

Добро инвестира, 

Алекс 

Днес инвестиционната U яслите лист 

Александър Зелена е била препоръчва запаси от месеци в момента: 
Миналия месец той ни показа осем места, ние трябва да се движат нашите пари, за да се възползвате от загуби от тази година. За тях, както и мотивите, че трябва да си ETFs, вместо на взаимни фондове, вижте инвестиционна U издание # 891, обмен търгуват фондове: Инвестиционният Вие ще трябва да направите ... 
И докато повечето инвеститори са твърде уплашена да се движат, те са изчезнали по възможностите, някъде там - като 13-компании в мазето-изгодни нива на Алекс ни даде през октомври, в инвестиционни U издание # 874, ами ако Вие сте наред? 

Но когато сте напълно инвестирани, без никакви планове да продаде, той може да бъде трудно да се намерят нови източници на капитал. Ето защо ние ви дава уникални начини да се намерят пари в брой: 
Обхванати инвестира разговор може да ви помогне да засили своя пазар носят доход. Можете да се възползвате от запасите вече сте сами. За да разберете повече за тази двуетапен стратегия, проверка на инвестиционните U издание # 889, покрити Обади Инвестиране: Как да засили Вашият мечка Маркет Приходи точно сега. 
Чрез продажба поставя, може да се плаща за закупуване на запасите, които искате, по цени, да решите. Тази стратегия плаща за чакане за закупуване на акции. Научете повече в инвестиционен U брой # 882 Тури Възможност Продажба: получавате пари да купя запасите искаш. 

Ако търсите най-добрият начин да се сложи newfound пари да работят, да погледнем в Белия кап Индекс. Това става 135%, при средно за последните 12 месеца. За да получите пълен отчет, включително и петте най-новите дружества, за да получите статут Бялата капачка, научете повече за бялата капачка доклад. 

Статия - Инвестиране като Уорън Buffett: Вземете вашата реплика от света на най-добрия инвеститор 

от Александър зелено, Председател, инвестиционни U инвестиционна директора, Оксфорд клуб 

http://www.investmentu.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар