петък, 10 април 2009 г.

Дори Buffett не е съвършен: Увод С Стийв Форбс
Sajid Karsan, Barel Karsan
Публикувано 04/10/2009 - 6:31 часа EST
Оценете този член:
0

За автора

Sajid Karsan
Уебсайт:
http://barelkarsan.com
Email:
sajid.karsan @ barelkarsan.com ...

През последните няколко седмици сме имали глава по глава, погледни тази книга. Днес ще приключи в началото, чрез разглеждане на предговора от Стийв Форбс.

Vahan Janjigian книга за Уорън Buffett е рекламиран като нито любовно писмо нито задал на света най-големите инвеститори. Но предговора от Стийв Форбс, може би най-известен се пуска за президент на САЩ на "плосък данък" платформа, е от решаващо значение на няколко от тях национални политики, които Buffett защитници.

Форбс отива след Buffett по данъчната политика, като призова, че "shortsighted". Докато Buffett вярва богатите трябва да имат по-висока данъчна тежест, тъй като те могат да си позволят това, Форбс твърди, това е пречка за най-продуктивните earners. Докато Форбс "извод е обоснован в Приемат икономическата теория, неговите аргументи са неубедителен, тъй като той прави слаби връзки в историята между данъчните съкращения и икономически растеж, когато в действителност има много фактори, които определят най играят икономически растеж.

Форбс също така призовава Buffett "тъп" по въпроса за смъртното данъци. Докато Buffett смята за облагане богати, мъртви хора над облагане на живот, Форбс твърди такива хора ще намерят начини за настройка на тръстове за избягване на данъци смъртта така или иначе. Форбс също твърди, че смъртта данъчни punishes скромност, тъй като там не е точка спестяване, ако има голям данък в края, но след това той продължава да се твърди, че деца на богати свършиш разходите им наследство все пак, като помага да рециклираме, че пари. Това изглежда да е incongruent аргумент, тъй като смъртта данък ще стимулира богатите да похарчите тези пари, като по този начин за рециклиране тя бързо, отколкото се налага да чакаме едно поколение деца, за да го направят.

Форбс твърди, че информацията в тази книга е на стойност три книги за инвестиции, което прави тази резервирате подценени активи. Въпреки това, книгата е само 200 страници, или така. Въпреки, че тази присъда не съди книгата на броя на нейните страници, беше трудно да не отрицателно съдия тази книга въз основа на нейната предговора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар