петък, 10 април 2009 г.

Уорън Buffett Дали растеж Инвеститор
Помисли ли как най-големите инвеститори ролки? Помисли ли как най-големите инвеститори ролки? Вие не знаете Уорън! Вие не знаете Уорън!







Berkshire Хатауей е Уорън Buffett е стойността на инвеститорите, нали? Berkshire Хатауей е Уорън Buffett е стойността на инвеститорите, нали? Всеки знае това! Всеки знае това!

Е, не казвам, че за да Джералд Мартин и Джон Puthenpurackal на Американския университет и UNLV. Е, не казвам, че за да Джералд Мартин и Джон Puthenpurackal на Американския университет и UNLV. През 2008, двамата завършили какво те наричат "първата строга проверка на Berkshire Хатауей инвестиционната ефективност" - една книга, че анализирани не само Buffett на Superior инвестиции производителност, но също изглеждаше по негово инвестира стил. През 2008, двамата завършили какво те наричат "първата строга проверка на Berkshire Хатауей инвестиционната ефективност" - една книга, че анализирани не само Buffett на Superior инвестиции производителност, но също изглеждаше по негово инвестира стил.

Освен, че сключването на Buffett Superior възвръщаемост на инвестициите от 1976 г., са били нещо повече от късмет - както ако ние не знаем, че вече! Освен, че сключването на Buffett Superior възвръщаемост на инвестициите от 1976 г., Са били нещо повече от късмет - както ако ние не знаем, че вече! - Мартин и Puthenpurackal заключи, че Уорън Бъфет е ... - Мартин и Puthenpurackal заключи, че Уорън Бъфет е ... го чакаме ... го чакаме ... голяма капачка растеж инвеститор. голяма капачка растеж инвеститор.
!

За да определите растеж в този контекст, учените, разделени стойност и растеж запасите на базата на обратната кратните на отчетната стойност, тогава класифицирана стойност акции, като тези с най-голям книга за пазара съотношение запаси и растеж, като тези с най-нисък. За да определите растеж в този контекст, учените, разделени стойност и растеж запасите на базата на обратната кратните на отчетната стойност, тогава класифицирана стойност акции, като тези с най-голям книга за пазара съотношение запаси и растеж, като тези с най-нисък. Според вестника, растеж запаси представляват повече от 40% на Berkshire инвестициите, докато истинската стойност снимки, направени по-малко от 20% от Buffett на купува. Според вестника, растеж запаси представляват повече от 40% на Berkshire инвестициите, докато истинската стойност снимки, направени по-малко от 20% от Buffett на купува.

Но нека не се получи твърде луд тук. Но нека не се получи твърде луд тук. След всичко, Buffett е все още много стойност на инвеститорите от неговата собствена дефиниция - това е, че само купува акции, които предлагат отстъпка за компанията вътрешноприсъщите стойност. След всичко, Buffett е все още много стойност на инвеститорите от неговата собствена дефиниция - това е, че само купува акции, които предлагат отстъпка за компанията вътрешноприсъщите стойност. Но това, което прави това проучване показват, е, че ако ние не търсим Buffett-esque запаси, нашият Най-добре е да търсите високо качество на фирми, а не обиск чрез сделка бен. Но това, което прави това проучване показват, е, че ако ние не търсим Buffett-esque запаси, нашият Най-добре е да търсите високо качество на фирми, а не обиск чрез сделка бен.

За да проследим някои видове, които могат да отговарят на законопроекта, аз въведени помощта на Пъстрата Fool's CAPS общност и нейните запаси Screener. За да проследим някои видове, които могат да отговарят на законопроекта, аз въведени помощта на Пъстрата Fool's CAPS общност и нейните запаси Screener. Аз фокусирани търсенето за запасите, които се връщат 10% или повече от капитала им, са търговия с балансова стойност по-горе, и са били високо оценени от CAPS членове на общността (вие можете да изпълнявате същия екран, като кликнете тук). Аз фокусирани търсенето за запасите, които се връщат 10% или повече от капитала им, са търговия с балансова стойност по-горе, и са били високо оценени от CAPS членове на общността (вие можете да изпълнявате същия екран, като кликнете тук).
Фирма Фирма Възвръщаемост на капитала (trailing 12 месеца) Възвръщаемостта на капитала (trailing 12 месеца) счетоводна стойност Множествена Счетоводна стойност на повече CAPS Рейтинг (от 5) CAPS Рейтинг (от 5)

Adobe (Nasdaq: ADBE) Adobe (Nasdaq: ADBE)


19,8% 19,8%


2,8 2,8


**** ****

Altria (NYSE: MO) Altria (NYSE: MO)


174% 174%


11,8 11,8


***** *****

ExxonMobil (NYSE: XOM) ExxonMobil (NYSE: XOM)


40,0% 40,0%


3,1 3,1


**** ****

Intel (Nasdaq: INTC) Intel (Nasdaq: INTC)


13,5% 13,5%


2,2 2,2


**** ****

Procter & Gamble (NYSE: ПГ) Procter & Gamble (NYSE: ПГ)


23,1% 23,1%


2,4 2,4


***** *****

Източник: CAPS както на април 2. Източник: CAPS както на април 2.

Докато те не са предназначени да бъдат формални препоръки, те са идеално място да се започне още няколко изследвания. Докато те не са предназначени да бъдат формални препоръки, те са идеално място да се започне още няколко изследвания. Всъщност, защо да не започнем, като в непосредствена близост на Intel. Всъщност, защо да не започнем, като в непосредствена близост на Intel.

Анатомията на растежа фондова Анатомията на растежа фондова
Интернет балон може да бъде и зад нас, но силата и компютърни технологии продължи да бъде главен съставки за икономически растеж. Интернет балон може да бъде и зад нас, но силата и компютърни технологии продължи да бъде главен съставки за икономически растеж. Цял свят, компютри са по-ефективно вземане на машини и работници по-продуктивни. Цял свят, компютри са по-ефективно вземане на машини и работници по-продуктивни. И ако някога сте построили компютъра си, Вие вероятно знаете, че по-голямата част от разходите идва от два елемента - за процесора и софтуера. И ако някога сте построили компютъра си, Вие вероятно знаете, че по-голямата част от разходите идва от два елемента - за процесора и софтуера.

На тези две фигури, ние сме повече от вероятно, че на същите две имена - Intel и Microsoft (Nasdaq: MSFT). На тези две фигури, ние сме повече от вероятно, че на същите две имена - Intel и Microsoft (Nasdaq: MSFT). От многото причини, поради които Intel ще продължат да доминират на процесора пространство за дълго време, за да дойде, аз вярвам, че има една извисява над останалите. От многото причини, поради които Intel ще продължат да доминират на процесора пространство за дълго време, за да дойде, аз вярвам, че има една извисява над останалите. Понеже процесора е в основата на главен изпълнителен директор на компютър, клиенти искат да бъдат сигурни, че чипове са стабилни, по-надеждна, и ще направя точно това, което те трябва да направят. Понеже процесора е в основата на главен изпълнителен директор на компютър, клиенти искат да бъдат сигурни, че чипове са стабилни, по-надеждна, и ще направя точно това, което те трябва да направят. Intel има история и марка, които вдъхновява - да дръпнете тези три характеристики в една дума - доверие. Intel има история и марка, които вдъхновява - да дръпнете тези три характеристики в една дума - доверие. Това е, че доверието, което потребителите продължават да предпочитат Intel процесори над конкурентите с широк марж. Това е, че доверието, което потребителите продължават да предпочитат Intel процесори над конкурентите с широк марж.

Сега, ние не може да се игнорира напълно Intel най-големият конкурент. Разширено Микро устройства (NYSE: AMD) е обикновено свършили доста добра работа спаринг с Intel и е създал някои твърди чипове на нейните собствени. Сега, ние не може да се игнорира напълно Intel най-големият конкурент. Разширено Микро устройства (NYSE: AMD) е обикновено свършили доста добра работа спаринг с Intel и е създал някои твърди чипове на нейните собствени. Въпреки това, в качеството си на агресивен конкурент все още напуска AMD със значителен планината, за да се катерят, ако тя иска да свалям на шампиона. Въпреки това, в качеството си на агресивен конкурент все още напуска AMD със значителен планината, за да се катерят, ако тя иска да свалям на шампиона.

Intel не могат да бъдат в по връх пет-звезден рейтинг за CAPS, но повече от 6000 CAPS членовете са дадени на фондовата един жест-нагоре, outweighing на палеца надолу тълпа от близо 12-към-1. Intel не могат да бъдат в по връх пет-звезден рейтинг за CAPS, но повече от 6000 CAPS членовете са дадени на фондовата един жест-нагоре, outweighing на палеца надолу тълпа от близо 12-към-1. Един от тези фенове Intel е luckybaer66, които наскоро chimed с: Един от тези фенове Intel е luckybaer66, които наскоро chimed с:

Доминираща позиция на пазара, твърди баланса, режещи ръба преработватели, и стабилно управление добавите до дългосрочна победител. Доминираща позиция на пазара, твърди баланса, режещи ръба преработватели, и стабилно управление добавите до дългосрочна победител. Intel държи CPU изпълнение корона, и е постановил, че след освобождаването на тяхната "Core2Duo" процесори. Intel държи CPU изпълнение корона, и е постановил, че след освобождаването на тяхната "Core2Duo" процесори. Тяхната "Тик-голям часовник" метод за разработване на продукти и внедряването има Run като ... Тяхната "Тик-голям часовник" метод за разработване на продукти и внедряването има Тичай като ... Ами ... Ами ... часовников механизъм. часовников механизъм. AMD няма скалата да бъде последователна заплаха при изпълнение сцена и е принуден да се конкурират главно на цената и мощност ефективност. AMD няма скалата да бъде последователна заплаха при изпълнение сцена и е принуден да се конкурират главно на цената и мощност ефективност. Единственият им надежда е за Intel да заспя при преминаването - както в умираш ден на Pentium 4. Единственият им надежда е за Intel да заспя при преминаването - както в умираш ден на Pentium 4.

Няма коментари:

Публикуване на коментар