понеделник, 6 април 2009 г.

Buffett Каза да се възползват от банка спасяването 
Е-мейл Това 
Печат 
Споделете
Теми
Private Equity
Индустрии
Финансови услуги
6 април 2009 г., 7:09 ч. Е-мейл Това 
Печат 
Споделете
Теми
Private Equity
Индустрии
Финансови услуги



Милиардерът инвеститор Уорън Buffett Д., който е championed федералната bailout на някои от народа водещите финансови посредници, също е била една от най-големите бенефициенти на интервенция, Сакраменто Bee каза. 

Вестникът заяви, че проверката на регулаторните регистри е установено, че г-н Buffett на Berkshire Хатауей се нарежда пета сред всички инвеститори във фирми подпомагани от правителството на $ 700 млрд. размирни Асет Релеф програма. 

В Bee Berkshire Хатауей заяви, че притежава запас на стойност повече от $ 13 милиарда евро в най-горния Бреза получателите на средствата, включително и Goldman Sachs Group, САЩ Bancorp, American Express и банка на Америка, която всички анализатори, че са по-дълбоки проблеми преди Бреза беше одобрен в октомври. 

Все пак, г-н Buffett не е потаен относно факт. 

"Ако аз не мисля, че правителството ще действа, аз няма да правя нищо тази седмица," г-н Buffett казал CNBC последните години след инвестира $ 5 млрд. в Goldman Sachs. "Аз съм до известна степен, залагания върху факта, че правителството ще направи рационалното нещо тук и да действа незабавно."

Няма коментари:

Публикуване на коментар