петък, 10 април 2009 г.

Тренер Дани О'Брайън разговори до Buffett за AJC Derby
Член от: Herald неделя

* Размер на шрифта: Намаление Увеличение
* Email статия: Емайл
* Отпечатай статията: Печат

Рей Томас

10 април 2009 12:00 ч.

Тренер Дани О'Брайън признава Buffett липсва класа на неговата по-голяма популярност и съперници в $ 1,6 милиона AJC Derby най Randwick утре.

Но това не спира О'Брайън от говорите на шансовете за невъзпят Buffett, A 14 $ шанс за три-година-стар класически.

"Ние знаем Buffett е истинска мили и половина (2400 м) коня и това е половината от битката в Дерби," каза на преподавателя.

Buffett е един от само пет коне в Derby да raced над 2400 метра или повече.

Той завърши четвърти в солидна въставате Raider на Виктория Derby (2500 м) през пролетта.

"Той беше в първата си раса подготовка и само като си петата на проекта, когато той се завтече в Виктория Derby," каза О'Брайън. "Той се върна тази есен по-силен кон и, въпреки че той вероятно няма класа на по-добрата ви AJC Derby победителите, той е истински солидни 2400 м издръжлив."

О'Брайън заобиколени от Мелбърн есента карнавал за Buffett в пиковите си за утре.

"Там не е много за него в нашия костюм (Мелбърн) есен, въпреки това," каза той.

"Той ще се управлява от нозете си в състезанието, като (1600 м) Австралийски Guineas. Ние дори мисълта за (2000 м) Rosehill Guineas може да бъде малко остри за него.

"Нашата цел винаги е била на Derby, защото той не разбирам конкурентни срещу по-добри коне, докато той стане до 2400 метра."

Buffett, носител само на Джилонг девойка от осем започва, е имаше три писти от магията. Неговата четвърта в последната седмица на 2000 м Tulloch колове зад Харис туийд посочва той е сред по-добри шансове в една отворена Derby.

Селектирани от Сюзън Арчър на Sunline слава, Buffett О'Брайън е първата AJC Derby бегач. О'Брайън договорено закупуването на Buffett недостъпно свръхестественото след изучаване замествам на кастриране на усилията в Нова Зеландия бариера проучване през юни.

О'Брайън не купуват мнение, че Derby областта беше ниско от последните години.

"Ние можем да търсите отново след няколко години и да кажа Метални Бендер е superhorse. Метални Бендер е смешен на разстояние два часа Група 1 победи и това е доста добра форма отиваш в нито расата," каза той.

Метални Бендер е спечелила Randwick и Rosehill Guineas и може да завърши тройната корона, ако той печели Derby утре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар