петък, 10 април 2009 г.

Катрин GrahamTurns Вън Дейвид Кар, не е първата Memoirist да разпитва хората за себе си 
от Леон Neyfakh 
30 юли 2008 година, 3:37 ч. Tags: MediaKatharine Греъм 

Катрин Греъм, около 1997 

В нашата отбрана, тази сутрин фигура на Дейвид Кар не е технически твърдя, че никой не беше написал съобщава кратка биография и преди. Добър нещо, също, защото късното Катрин Греъм напълно го е направил повече от 15 години назад и печели наградата Пулицър за нея! Ние знаем това сега, благодарение на Чикаго-базирани Автор Керъл Felsenthal, които донесоха на нашето внимание в коментар е оставено на нашите Кар история. прочети повече » 

Г-жа Felsenthal започва отчитането му биография на нерегламентирани Греъм в началото на'90s, докато Греъм себе си е работил за кратка биография, които ще станат 1998 Лична история. Според г-жа Felsenthal, много от хората, тя интервюира за нея книга 
0 коментара 
Тайните на Уорън Buffett на психика 
12-ти юли 2006 година, 2:37 ч. Tags: Катрин GrahamKay GrahamRichard NixonWarren Buffett 
Обърнах се на Чарли Роуз вчера по обяд и беше един от тези замразени най-таблицата преживявания. Той беше в три части на поредицата Уорън Buffett, който заключение, тази вечер. Роуз получава достъп, както и достъпът е бил възнаграден с невероятно интимен портрет, който ще се помни в частта за нейното изследване на Buffett на домакинство със закъснение съпругата му Сюзън и жената тя избра да се движат с него, Astrid ... 

Тук се възприема като тях са тайните на Buffett на гения: 

1. Простота. Той научил, когато е бил млад, че е силно circumscribed "кръга на компетентност", както той обича да се каже-основно, любовта и проучване на добрите бизнес. Той остана в рамките на този кръг, завинаги. Неговите решения са изпълнени с домашна прости връзки. "Оставете си граница на грешката. Да не се опитам да кара камион над 9800 лири мост, които могат да поддържат 10000 паунда." 

2. Проучване, концентрация. Работата Buffett обича да прави най-много, е чета. Той прекарва 80% от времето му четене, фирмени доклади и журналистика. Той е един вид luftmensch. Всъщност, преди 45 години, неговият съсед превърна предвидена възможност да му дам $ 10000 (кол сега струва $ 400 милиона), тъй като той не можеше да види като на пари "към човек, който не ставам и отивам на работа на сутринта. " 

3. Хумор. Той обича да се смее на себе си. Той сграбчва всяка роза му дава възможност да го направят. 

4. Щедрост. Много пъти Роуз показва Buffett стигнем до други. Той предложи на съседа си и по-инвестиционна компания, защото той обича човекът на децата. Той предложи Катрин Греъм компании той би купил сам, защото той я adored толкова много. Третото шоу тази вечер, е около Buffett наскоро подарък за портите фондацията. Така brimming с щедрост и животът му е изплатен. "Дарбата е към дарителите," Уитман, както казах. 

5. В поклонение на жените. Въпреки, че психически нелюбознателен себе си, той е, съгласно Jungian фраза, на "силно развитите нещастник." Той изглежда да отговорят на повече жени, отколкото мъже. Това го подтиква към близки отношения с някои от най-сложните жени на планетата. Той изглежда, са паднали в любов с Кай Греъм, и тя му проект за изграждане на доверие нея като мениджър и неговите $ 10 милиона коли, качват в Никсън година, когато Republicans обявена война, сега е на стойност 1,5 милиарда щатски долара. Негово закъснение съпруга Сузи разкрива себе си-Рос казва, че той има само интервю тя го по телевизията, в 2004-като жена на огромни дълбочини и чувствителност (вече отразени в нейната дъщеря), които са имали мъдростта да възпитаване Buffett, когато той реши да седне в стаята си и чете по цял ден и може да прави забавно за него. Най-добрият ред в първото шоу е когато тя казва Роуз, че казах на баща си, когато дойде Buffett A-wooing, "Той има златно сърце." Тогава тя хвърля в, "Не игра на думи, предназначени." 

6. Pleasure търсещи. Buffett винаги е сторил това, което той най-обича да прави, и избягват всички неща, които той disliked. "Аз знаех какво се ползват." Всичко от предоставяне на вестници като момче с хобита от свиренето на ukulele и мост и казвам житен анекдоти. 

Добавянето на всичко това, една дума Бих избирате за Buffett е прост. Налице е наивна и се чудех качеството му изявления. По късно съпругата му казва, той не можеше да се погрижа за себе си. Неговото чувство за хумор често е cornpone, неговият психологически решения изглеждат доверчив и момчешки. И радост той произтича от работата му, той е като дете в таксуването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар